Ο Γιώργος Μερκούρης


Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Γιώργος Μερκούρης, σε μια μεταβατική περίοδο της ζωής του, ξεκίνησε να κουρεύει φίλους και γνωστούς. Όταν έφτασε στο σημείο να κουρεύει σχεδόν όλο το χωριό, στο Μοχό, αποφάσισε ότι κάτι έπρεπε να κάνει με αυτή την κλίση! Έτσι ακολούθησε σπουδές κομμωτικής κι εκεί ανακάλυψε το πάθος του για τα μαλλιά και το hairstyling.

Παράλληλα, ο Γιώργος Μερκούρης είναι ένας από τους αγαπημένους και πλέον καταρτισμένους εκπαιδευτές: διοργανώνει σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις όπου συμμετέχουν κομμωτές από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, τον προσκαλούν ώστε να οργανώσει κομμωτήρια και να εκπαιδεύσει ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Hair Design


To 2017 ανοίγει το πρώτο Mercuris hair studio στο Λιμένα Χερσονήσου. Επιλέγει μια δυνατή ομάδα και όλοι μαζί δημιουργούν έναν χώρο αληθινό με όραμα και καλή αύρα. O Γιώργος έχει εμμονή με την τελειότητα, στη δουλειά του. Γι’αυτό και δεν ήταν έκπληξη όταν το 2019 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος κομμωτής πανελληνίως στον διαγωνισμό Greek Barber Festival.

Το 2020 μεγαλώνει την ομάδα του και επεκτείνεται στο Ηράκλειο Κρήτης ανοίγοντας δεύτερο κατάστημα. Παρατηρώντας τις ανάγκες και τάσεις της αγοράς, το 2021 εξελίσει ακόμη περισσότερο την τέχνη του. Σχεδιάζονται και λανσάρονται από το Mercuris hair design δύο νέα brands με εξαιρετικά προϊόντα κομμωτηρίου για ανδρική περιποίηση: τα V–KINGS και τα MENTOR.


Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

H Αισθητική Μας


Στα Mercuris Hair Design σας φροντίζουμε γιατί θέλουμε να νιώθετε καλά. Είμαστε εκεί για σας με επαγγελματισμό αλλά και αληθινά καλή διάθεση. Θέλουμε να μπορείτε να υποστηρίζετε και μόνοι σας το styling που σας δίνουμε στο κομμωτήριο. Έτσι βρίσκουμε παρέα αυτό που σας ταιριάζει και κολλάει με την ιδιοσυγκρασίας αλλά και την διάθεση σας.

Η δημιουργική ομάδα μας δεν σταματάει να εκπαιδεύεται: σεμινάρια που εξελίσσουν τις τεχνικές και συμβάλλουν στο να αφουγκραζόμαστε τις τάσεις και την αισθητική.